BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 2 April 2011

Buah Tangan Untuk Cuti Sekolah...



Sebenarnya, tempahan ni adalah untuk cuti seklah penggal pertama.. dah lama dah rasanya hari tu berlalu, disebabkan masa yang tak begitu mengizinkan untuk letak koleksi gambar tempahan pertama pada awal dulu jadi baru hari nie dapat jugak cari peluang untuk create blog untuk koleksikoleksi cupcake hasil tangan tuan hamba.... terima kasih buat kak zainura, kawan ibu yang telah menjadi customer pertama saya... sokongan anda itu sangat saya hargai.. hehe thanx kak zai.. memang serta merta after akak rasa kek saya ni dapat pulak order dari akak kan..time kasih sangatsangat sebab sudi menempah membeli merasa dan menyokong...


Cup cake yang ini: Moist Choc Cup Cake's with Choclate Ganache and Almond..

0 comments: