BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 8 July 2011

CoooMiiiing So0oO0n!

tuuuunnnnGGGGuuuuUUUUU yaAAAaaa!
it wiLL bE c0minG sOo0n!
 

Thursday, 21 April 2011

Selamat Bertunang!



CONGRATULATIONS!
FROM - THE SIMPLYSWEET CUPCAKES
(team member)
tq, for purchase with us.
cheers!





bufday cupcake





thanx for purchase with us
enjoy your favorite red velvet cup cake's
cheers!

p/s:KAK CT, Thanx for ur support.. Happy Birthday to Kak Siti Aisyah, Have a blast one ;)

Sunday, 3 April 2011

Happy Birthday, Cutie Little Princess!





Hope U like it, and hope U enjoy every single bite!
XOXO

Selamat Bertunang



Red Velvet



Carrot Slice



carrot+redvelvet+moistchoc
 

dah ready tuk dihantar and dimakan ;)



Tahniah dan selamat bertunang buat kak zetty dan kak azwa ;)
serta, selamat merasa.... (:

Specially made for my friend, Azwa...congrats on your engagement, 03/04/2011..Thanks to my lovely sis, Atie for the toppings and the decoration done on the cup cakes...

Thanks to my dearies, mom and both sis...Thank you sis for helping me baking the cakes...we stayed up late just to bake the cakes..its all worth it...

Hopefully, you guys like it..enjoy the cakes..

25PCS, S SIZE.

p/s:telupe nk amik gambo mositchoc.. ngeee ;P

ReD hOt Velvet!

Yang merah itu saga, yang merah itu berahi, yang merah itu berani dan yang merah itu cinta..
Dan yang kat bawah ni pula....
Red Velvet Cup Cake... skarang tengah famous  dengan kek ni.. herm, nilah percubaan pertama red velvet cup cake.. rasa.. masam-masam manis... warne sangatlah menarik.... dah siap kek topping pulak dengan cream cheese frosting kemudian letak pulak buah cranberry kt atas tu..sebanrnyer nak letak rasbery tp kt kdi dh abes stok pulak..jd belilah cranberry sbg penggantinya.. pergh memule mkn rasa masam buah den manis den masam den jadilah masam-masam manis.... yeeeehaaa.. jadi jugak..dari bermingguminggu plan nak buat..akhirnya tadaaaaaaaaaaaaaaaaa.... inilah diaaaaa yang merah itu???????


Our try an error...1st attempt on making and baking red velvet cup cake...a combination of sweet and sour kind of cake...nice to go with tea...presenting you:-


RED VELVET CUP CAKE!!!!


Adunan kek.... cantek tak warnanya??? cantekkan.. ;)


dah siap bakar....(baked)


inilah ghupenyer kek merah tu...


cream cheese frosting... i like cheesssseeeee ;)


dah siap sepenuhnya....


Saturday, 2 April 2011

Cukup...

untuk hari ini dulu... tuan belog dah penat.. nantinati bile ada kelapangan waktu kita kongsikan lagi cerita dan koleksikoleksi cupcake.. okeyh....

daaaaaaaaaaa....

gudNite..


p/s:sgt letih :(

A Request From my Deary Khazanah....




Aritu kamu bilang sama saya kan.. nah ini untukmu sayang ;)..
entah apa rasa aku pon tak pasti, tapi harap kau suka dan berpuasa hati..eh, puas hati..ngeee ;)
Selamat hari lahir untuk sahabatbaik, teman tersayang Nur Khazanah Binti Md Nadirin....
Semoga Sihat dan Diberkati Allah selalu....

Buah Tangan Untuk Cuti Sekolah...



Sebenarnya, tempahan ni adalah untuk cuti seklah penggal pertama.. dah lama dah rasanya hari tu berlalu, disebabkan masa yang tak begitu mengizinkan untuk letak koleksi gambar tempahan pertama pada awal dulu jadi baru hari nie dapat jugak cari peluang untuk create blog untuk koleksikoleksi cupcake hasil tangan tuan hamba.... terima kasih buat kak zainura, kawan ibu yang telah menjadi customer pertama saya... sokongan anda itu sangat saya hargai.. hehe thanx kak zai.. memang serta merta after akak rasa kek saya ni dapat pulak order dari akak kan..time kasih sangatsangat sebab sudi menempah membeli merasa dan menyokong...


Cup cake yang ini: Moist Choc Cup Cake's with Choclate Ganache and Almond..

Testing....

Taaadaaa!

done!


Will try to Upload Pikcha Soonest Possible...




Till Den...

ChowCinCau...